Noč je za spanje :)

Že v času nosečnosti me je “skrbelo”, kako bo z nočnim spanjem. Kar sem želela, sem tudi dobila, sicer je hčerka takoj spala v kosu okoli 5 ur, a potem je bila budna vsaj dve uri… kasneje se je zbujala le za pol ure, da je pojedla, pa vseeno… Lahko bi rekli, da je za novorojenčke to normalno, pa vendar se je splačalo poslušati mojo mami, ki je rekla, da, ko se bom jaz tako odločila, bo pa spala celo noč.

Bila sem prepričana, da si želim, da hčerka prespi celo noč. Kdo si pa ne bi želel mirnega spanca ponoči? Ko sem pa iskreno premislila, sem ugotovila, da mi ustreza, da se enkrat na noč zbudi, da vem, da je z njo vse ok ;). Šele, ko sem se tega zavedala in sprejela dejstvo, da je s hčerko vse v redu, da ne rabim te potrditve tudi ponoči, od tistega dne naprej spi celo noč ;). Še ena potrditev, da so otroci res v maminih energijah…

Sploh pa obožujem polno luno… takrat res mirno spi celo noč, brez velikega truda. Sem pa potrebovala nekaj časa, da sem to ugotovila. Sedaj pa jo komaj čakam :). Včasih se splača biti malo pozoren in opaziti kaj malčkom ustreza, da je tudi nam lažje ;).

Samo mami ne bi bila mami, če ne bi še vedno kdaj pa kdaj, preden gre spat, postala pri posteljici in poslušala, kako Bojevniška Princeska diha :).

Vse dobro do naslednjič,

Tina

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s