Le z dobro zaščito v “energijski džumbus”

Ravno v teh dneh, ko sva s hčerko veliko uživali na sončku, sem razmišljala, kako vesela sem, da živim v Sloveniji. Mislim, da nihče ne rabi več kot morda 10 minut vožnje in že je v naravi… a ni to pravi luksuz? Sploh, ko imaš dojenčka…

Že tako smo dosti pod vplivom negativnih energij sistemov, sevanj, zato je koristno, da izkoristimo naravo, da nas prečisti in napolni. Sploh je ogromno napadov na naš energijski sistem v nakupovalnih središčih. Včasih mi ni bilo jasno, kako je bila hčerka lahko noro dobro razpoložena, ko pa je mož prišel iz nakupovalnega centra, je postala razdražljiva, jokava, pa še ni bil čas za počitek.

Nekaj časa je trajalo, da sem to dvoje povezala. V nakupovalnih centrih je res ogromno energijskega mrčesa in sistemov, ki prežijo na nas, sploh pa na otroke, ki so za to še toliko bolj dovzetni. Prepričana sem, da je vsak že kdaj občutil utrujenost, izmučenost po prihodu iz trgovine. A smo se tega že kar nekako navadili ali pa smo utrujenost znali pripisati napornemu dnevu… Je pa res, da smo ravno zaradi napornega dne še bolj dovzetni za energijske napade. Koliko škode lahko naredijo šele dojenčku, če se na njih pozna že posreden vpliv?

Saj mi je popolnoma jasno, da včasih ne gre drugače in je potrebno z otrokom skočiti po nakupih. Sem pa iskreno hvaležna, da imam vedno nekoga, ki popazi na hčerko ali pa gre po nakupih namesto mene :)). S hčerko pa raje skupaj raziskujeva lepote narave.

Sem se pa v petek vseeno odločila s hčerko obiskati sejem Altermed v Celju, kjer vlada tak ali pa še hujši “energijski džumbus” kot v nakupovalnih centrih. Seveda kar tako brezglavo ne bi šli… Andreja, Mateja in Dušanka so mi pomagale Bojevniško Princesko energijsko zaščititi in pripraviti na ta džumbus, tako da smo se imele na sejmu res fino… vsekakor pa bo tako pohajkovanje zgolj izjema in ne pravilo :). 

Najboljši dokaz, da smo se imele super in da njihova energijska zaščita res deluje pa je ta, da je petkov večer, namesto neutolažljivega večernega joka, ki bi takemu dnevu sigurno sledil, potekal z noro razigranostjo, glasnim smejanjem ter mirnim uspavanjem, med katerim se je hčerka še v polsnu večkrat glasno zasmejala :D. 

Torej ja, le z zavestno odločitvijo in dobro energijsko zaščito v “energijski džumbus” :))… sicer pa raje v naravo :). 

Vse dobro <3,

Tina

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s