Z otrokom se ti mora “samo” dati :)

Ena zanimivejših opažanj v zadnjih mesecih, je ta, da, če imaš otroka, se ti mora “samo” dati, pa je vse ok :). Pa s tem ne mislim na to, da se ti mora ljubiti početi sto stvari, tudi, če se ti ne da ;), (to je itak treba), ampak na to, da imaš res resnično voljo in energijo… na polno.

Takrat, ko imam res veliko energije in bi se mi dalo z Bojevniško Princesko početi tisoč in eno stvar, se ona lahko povsem zadovoljno sama zabava in igra. Mene včasih sploh ne opazi ali pa le dovoli da opazujem njeno igro. Podobno je tudi pri večernem uspavanju… takrat, ko se mi zdi, da bi jo lahko uspavala celo noč, če bi bilo potrebno, zaspi v desetih minutah, brez problemov.

Ko pa sem utrujena in se mi ne ljubi preveč skakati gor in dol, takrat, bi se pa hčerka rada še nosila, plesala… Bog ne daj, da bi se za sekundo ustavili ali sedli!!! Tudi, ko sem zvečer zaspana ali pa moram potem, ko zaspi, še kaj postoriti in upam, da bo hitro zaprla učke, ima še sto stvari, ki jih želi povedati, pokazati, želi še plesati, se žgečkati in po dobri uri zabave končno zaspi :).

Ja, če čuti, da imam cel čas na svetu in energijo samo zanjo, je povsem zadovoljna :). Če ne, se pa potrudi, da ta občutek tako ali drugače dobi ;). Tako preprosto je življenje…

:*
Tina

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s