Čas za zmenke z Dušo

Kar nekaj časa je preteklo od moje zadnje objave. V tem času se mi je toliko dogajalo, kar težko opišem z besedami oziroma nisem čutila prave potrebe še s kom to deliti :). Vzela sem si čas za zmenke s svojo Dušo. Pred časom sem se namreč udeležila delavnice, katere bi se po mojem mnenju morali udeležiti vsak – vsak, ki si želi živeti SVOJE življenje in prevzeti odgovornost zanj. Res prava delavnica za Dušo. 

Odkar pomnim sem želela spadati oziroma pripadati določeni skupini, v nobeni pa nisem bila zares sprejeta. Vedno sem bila bolj kot ne outsider. Ali nisem bila dovolj kul, ali so se posamezniki poznali že od prej, ali pa sem sama imela določene predskodke in predstave, zakaj ne spadam zraven. Vsak, ki je imel pet minut časa, mi je lahko povedal kdo sem in kakšna sem. Vstajala sem celo ob 2h zjutraj in iz Novega mesta hodila dihat sonce v Makole, ker sem želela verjeti, da me moj takratni učitelj zares vidi, ne zgolj skozi teorijo moje BaZi astrološke karte in načina gibanja pri Qi Gongu… 

Nato me je življenje pripeljalo do Andreje, ki me je res videla… brez nalepk, v celoti… ves plus in minus… Vso Svetlobo, ki si je nisem znala niti predstavljati in vso temo in sivino, ki si je nisem upala priznati. Brez sodb, le z odločitvijo, da podpre Svetlobo v meni (no, v vseh, ki so toliko nori, da gredo na ta vrtiljak ;)). 

Ona je vedela oziroma ve, kdo sem… jaz nisem vedela, kdo sem brez nalepk in omejitev, ki mi jih je postavilo življenje. Vendar ko enkat vsaj za trenutek občutiš, kdo v resnici si in koliko si v resnici močan ter da je popolnoma vseeno, da je v tebi tudi nekaj sivine in teme, tega občutka nočeš več izgubiti. Sem sicer še precej na začetku, vendar sama bi težko naredila ta začetni korak in bi se bolj kot ne učila s trpljenjem namesto z ljubeznijo. Zato vsem iz srca priporočam, da se ob priliki udeležite delavnic Jasnovidnosti z Andrejo na Krapnju, kjer se boste med drugim naučili, kako sodelovati s svojimi Svetlobnimi deli, kako celiti osebnost in aktivirati samozdravljenje s podporo Duše in svojih potencialov. Verjemite, je še bolj noro kot se sliši :)). 

Do takrat pa je tule pa je še povezava do izjemno zanimivega Andrejinega prispevka na njenem blogu, o tem kako prebuditi ljubezen do sebe, ki vam da več, kot si lahko predstavljate <3!

Kmalu pa se zopet oglasim z novimi, konkretnešimi prispevki :).

Vse dobro in lepo poletje želim, Tina

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s