Izbrati pravi trenutek

Učenje in rast z ljubeznijo… to nikakor ne pomeni, da nikoli v življenju ne bo šlo nič več "narobe" ali pa, da boš vedno na 100 odstotkih, vesel, zadovoljen, srečen. Tako kot ima morje plimo in oseko, imamo tudi mi svoje lune, ki vplivajo na naše plime in oseke :). Skozi določene izkušnje pač moramo iti, saj se je naša Duša prišla nekaj naučit, izkusit. Kako bo pa naša osebnost preizkušnjo "prenesla", pa je vprašanje… zato je pomembno, da se naučimo poslušati sebe, svojo intuicijo, kdaj je pravi čas za akcijo in kdaj je čas, da se umirimo in počakamo na pravi trenutek.

Sama sem "človek akcije". Jaz bi vse takoj… Če mi je nekaj pomembno ali pa je nekaj v moji moči, da to naredim, se hitro spravim v akcijo. Včasih prehitro in moram zato premagovati ovire, preko katerih mi ne bi bilo treba, če bi počakala kakšen dan ali dva. Zato se tega sedaj pridno učim. Se umiriti in slišati sebe… ali je bolje iti v akcijo ali je potrebno (malo) počakati… in ne poslušati le glave (uma), ki ima vedno ogromno monologov, dialogov in pogovorov, zakaj nekaj bi (takoj) oziroma nečesa ne bi.

Nazadnje sem svoj um utišala oziroma bolje rečeno prešla, ko je bil čas za puljenje modrostnega zoba, s čimer sem odlašala skoraj 15 let :). Tudi tokrat sem iskala razloge, zakaj ne bi… nato pa sem začutila silo akcije, ogromno podpore, da moram!!! v akcijo.

Šla sem slikati zobe in kljub temu, da mi je glava govorila, da se bom na puljenje naročila po dopustu, sem se še isti dan odpeljala v zdravstveni dom in kirurg mi je že naslednji dan spulil zob. Brez problema sem prespala celo noč pred tem in do večera celo večkrat pozabila, kaj me čaka tisti dan. Celo v čakalnici sem se uspela umiriti. (Sploh se nisem prepoznala;)). Zob je bil v trenutku zunaj. Ničesar nisem čutila in tudi kasneje nisem bila nič otečena. Naslednji dan sem lahko že okoli prenašala Bojevniško Princesko.

Glavi ni bilo jasno kaj se dogaja… jaz pa sem dobila najboljšo možno potrditev, da moram poslušati svojo intuicijo, ne glede na to, kaj pravi glava :)). Kot je v svojem blogu, o tem, kako premagati strah, zapisala Andreja, sem svojemu strahu dala 3 minute, nato pa naredila plan, kako bomo to izpeljali :).

Je bila izkušnja prijetna? Ne bi je ravno ponavljala vsak teden :). Sem pa naredila, kar sem morala in za to izbrala pravi trenutek :).

Želim vam, da se naučite slišati sebe in izbrati vedno prave trenutke :). Najboljša pomoč pri tem pa so delavnice jasnovidnosti na Krapnju z Andrejo ;).

Lepo bodite,
Tina

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s