O meni

cropped-img_0459.jpgVsaka pot se začne s prvim korakom… tudi ta… Leto Sonca (2017) je spodbudilo moje Sonce, ki je v astrološki karti v 3. hiši, da začnem s pisanjem bloga. Velik izziv? Seveda, take imam najraje!!!

Nimam rada zgubljanja besed in kompliciranja, kjer se dajo stvari povedati kratko in enostavno. V dobrem letu se mi je življenje postavilo skoraj na glavo, a v plus 🙂 in če lahko s svojimi besedami spodbudim še koga, da si olajša življenje, bo moj namen dosežen.

Konec leta 2016 sem postala mamica Bojevniški Princeski (čakali smo jo kar nekaj let), s katero ponovno spoznavam, kako preprosto in zabavno je v bistvu lahko življenje in blog bo imel verjetno kar nekaj poudarka na tem. Poleg tega pa me je življenje končno pripeljalo do energijskih terapevtk, učiteljic in tehnik, ki imajo zame pravi smisel in mi olajšujejo vsakdanje življenje ter mi omogočajo osebno rast. Končno sem našla učiteljice, ki so res KUL. Niso tiste “poduhovljene” učiteljice, ki so ti sicer zgled, a ti po drugi strani nabijajo slabo vest, ker ne živiš skoraj svetniško, ker si pač “samo” človek. So zgled, a so prve med enakimi in TO je res pravi blagoslov.

Naj si bo to za prvo objavo dovolj. Moja Bojevniška Princeska se bo kmalu zbudila in bo treba ponovno v akcijo :).

Se kmalu oglasim s konkretnejšim (upam, da zanimivim) postom :))

Tina